Investiční šperky

Investice do šperků je nejméně rizikovou investicí. Koupí investičních šperků nejenže rozumně uložíte a zhodnotíte své peníze, ale jsou také nádherným a nadčasovým módním doplňkem! Vyberte si zlaté, stříbrné, platinové nebo palladiové investiční šperky.

Pokud jste se pro tento druh investice rozhodli, neváhejte se na nás obrátit.

Investiční šperky

Investice do cenných a sběratelských šperků přináší bezpočet výhod. Nákup drahých kovů je v kterýchkoliv časech sázka na jistotu.

U investičních šperků je velký předpoklad, že jejich hodnota ještě vzroste. Tento způsob zhodnocení úspor je relativně bezpečný, nehrozí významné ztráty. Částka, kterou do šperků investujete, je čistě na vašem rozhodnutí. 

Investiční šperky jsou vhodné pro jednotlivce, kteří přemýšlejí, co s ušetřenými penězi nebo pro větší společnosti, které chtějí zhodnotit své finance. Ještě před lety byla investice do šperků záležitostí nadšenců a sběratelů, nyní ale mince nakupují i lidé, kteří se v oboru příliš nevyznají.

Účel šperku

Za jakým účelem šperk kupujete?

Kupujete šperk pro sebe, jako dárek pro svůj protějšek nebo jej kupujete především proto, aby se jeho hodnota časem znásobila? Ujasněte si, kdo a kam bude šperk nosit. Měl by být design šperku nenápadný a vhodný spíše na běžné denní nošení? Nebo chcete naopak něco honosného, co nikdo nepřehlédne?

Investiční šperky. 

Rádi byste investovali své peníze do šperků?

Jsme tu pro vás, pokud potřebujete pomoct nebo poradit.





    Důvody, proč investovat do šperků

    Investiční šperky – nejlepší způsob zhodnocení vašich peněz.

    Investiční šperky 1

    Až si ujasníte, jaké parametry by měl váš dokonalý šperk splňovat, přejděte k výběru konkrétního šperku. Vždy však kupujte šperk od ověřených výrobců s certifikátem.

    Mezi největší výhody investičních šperků patří:

    • vysoká pravděpodobnost budoucího zhodnocení
    • nehrozí velké ztráty
    • rozumně uložené úspory
    • bezpečná investice
    • vhodné i pro začínající investory
    • kromě možnosti výnosu mohou být mince a šperky také zábavným koníčkem

    I při relativně bezpečné investici jako je koupě investičního šperku byste měli zůstat obezřetní. Pochopit všechna zákoutí sběratelství a investování zabere několik desetiletí, avšak ani s letitými zkušenostmi se nedá s jistotou říct, že už se o investicích do mincí nemáte co učit nebo že vás nemůže trh ještě překvapit.

    Určitě se nevyplatí podléhat reklamním tlakům a skoupit první šperky, které člověk najde na internetu nebo v kamenných obchodech. Co se týče e-shopů i jednotlivých osob, vybírejte si vždy ověřeného obchodníka, prověřte si jej na internetu, například v recenzích nebo u jiných sběratelů či investorů.

    Důležitý je nejen cenný kov (a jeho poměr ve slitině), ze kterého je investiční šperk vyroben, ale také precizní ruční řemeslné zpracování. Výroba některých cenných investičních šperků zabere několik hodin až dní! Trvejte na tom, abyste k investičnímu šperku dostali také platný a originální certifikát!

    Investice do šperků je oblíbená z toho důvodu, že šperky jsou jedna z mála investicí, kterou můžete denně využívat a denně se pyšnit jejím nošením. To se o akciích, měně nebo cenných papírech říct nedá.

    Investiční šperky. 

    Investiční šperky servis

    Nechte se okouzlit výhodami investičních šperků.

    Odbornost

    Nabízíme kompletní odborné a profesionální služby v oblasti koupi a prodeje investičních šperků. Neváhejte se na nás proto obrátit.

    Certifikace

    Všechny šperky, které prodáváme disponují certifikátem pravosti, který je v těchto případech naprosto nepostradatelný.

    Investice

    Investice do investičních šperků je jednou z nejbezpečnějších variant, jak uložit s zhodnotit své finance.

    Sběratelské unikáty

    Pokud si potrpíte na originální a unikátní kousky, investice do šperků je pro vás tou pravou volbou. Nikdy totiž nenajdete naprosto identický.

    Bezpečné uložení peněz

    Pokud se rozhodnete uložit své peníze právě o šperků, nemusíte se vát jejich znehodnocení. Šperky totiž jen tak z módy nevyjdou.

    Poradenství

    V případě zájmu samozřejmě nabízíme konzultace a poradenství pro všechny klienty.

    Jak se pohybuje cena investičních šperků?

    Investovat do šperku lze už od pár stokorun. Lidé se většinou rozhodují pro investici v řádech tisíců až desetitisíců, ale existují i výjimky, které uloží do šperků milionové částky. Ve světě je to velmi populární forma, jak uložit své peníze. Nyní výhody investičních šperků poznávají i čeští zájemci.

    Diamanty, drahokamy a šperky z nich vyrobené jsou jedny z nejstabilnějších komodit, do jakých můžete investovat.

    Kromě výhodného uložení peněz však pro většinu lidí představují investiční šperky také radost, potěšení, luxusní dárek pro blízkou osobu nebo působivý módní doplněk.

    Investiční šperky často bývají předměty, které mají i vysokou uměleckou hodnotu. Po světe nebývá výjimkou, že se drahocenné klenoty předávají z generace na generaci v rámci jedné rodiny. Jde tedy o předmět, který vydrží mnoho a mnoho generací a jehož hodnota zůstává zachována.

    Jak poznám investiční šperk?

    Chcete šperk ze zlata, stříbra, palladia nebo platiny? Měl by jeho součástí být drahocenný kámen nebo snad přímo diamant? Jaký kov se k vám nebo k obdarovanému člověku hodí nejlépe? Který z drahých kovů se vám líbí na pohled nejvíce?

    Jde o klenot vyrobený z drahocenného kovu s jedním nebo více drahými kameny. Šperk by měl budit vysoce estetický dojem, často má originální design, bývá nadčasový a elegantní.

    Šperky nejsou módní vlnou, nebudí obdiv okolí své nositelky (nebo nositele) jen několik málo sezon, než vyjdou z módy, jak je tomu u mnoha jiných doplňků. Investiční šperk má vzhled, který okouzlí v kterékoliv době, dá se nosit k široké škále módních stylů a na mnoho příležitostí.

    Investiční šperky.

    Investiční šperky 2

    Odborný a profesionální servis v oblasti investičních šperků.

    Potřebujete poradit?

    Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně investice do šperků, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.

    Nabídka investičních šperků

    Nabízíme nezávazné konzultace i poradenství.

    SEO web

    SEO web

    SEO web